Stark belysning

Posted by admin on May 13, 2014
Uncategorized

Tänk om man skulle ta och skaffa sig lite bättre Belysning i sitt kök. Just nu är det faktiskt väldigt dålig belysning och det kan ha att göra med att jag har kvar den som kom med när jag flyttade in. Jag tror inte att de hade lagt så stor vikt vid att ha bra belysning i köket så det kan ju verkligen ha något med det att göra. När det kommer till mitt kök så vill jag gärna ha väldigt stark belysning. Annars så känns det lite som att man inte ser maten och det är faktiskt lite irriterande. Det är samma sak när jag äter, jag vill gärna kunna se maten så tydligt som möjligt, jag hatar den känslan när man det inte känns som man vet exakt vad som finns på tallriken. När jag äter så kanske det är lite omysig belysning men jag ser i alla fall.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City