I en riktig situation

Posted by admin on April 01, 2014
Uncategorized

Jag har aldrig använt mig av en såkallad defibrillator på en riktig människa men jag har provat på och jag vet absolut hur den används. Jag vet inte riktigt vad som skulle hända om man behövde använda den på riktigt dock. Jag antar att det skulle kännas lite annorlunda, det är ju inte alls samma grej att göra det på en docka som att göra det på en människa. Det är ju så mycket mer som står på spel om man ska hjälpa en människa så jag kan tänka mig att jag skulle bli väldigt stressad om jag behövde använda en defibrillator. Jag brukar inte vara så duktig på att hantera stressiga situationer så det skulle kanske bli lite kaosartat. Jag har dock tränat en hel del gånger så förhoppningsvis skulle det fungera rätt bra ändå. Jag tror ändå jag skulle kunna skärpa till mig.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City